Beoordelingen van Nanies Eindhoven

Recente recensies van Nanies Eindhoven

3 sterren na 8 reviews

, 23-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gescheurde tas aan de deur gekregen alles zat onder de satesaus.. burgers waren niet te eten het vlees was amper gaar. Geen sauzen erbij gekregen waar ik voor betaald heb. bij de snackbox heb ik geen chickenwings ontvangen!!!

, 23-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Super slecht. Super super slecht. Bedorven eten , alles vies.

, 15-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kerrie die ze gebruiken is niet lekker al een paar keer besteld. In de hoop dat het beter werd. Misschien een tip om toch een andere kerrie te gebruiken. Deze heeft een nare smaakje

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd een lief en vriendelijk vrouwtje bij bezorging. Alles netjes ingepakt en gratis drankje bij boven bepaald bedrag. Heel tevreden over kwaliteit. Alleen kan de bezorgtijd wat korter. Moest bijna rond 2 uren wachten nadat ik de bestelling heb geplaatst. Tussen door wat snaks moeten eten om de honger te stillen, toen de bestelling eenmaal binnen was, was de trek/honger ook minder en dus minder genieten van mijn maltijd.

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker alleen was mijn bestelling niet compleet. Ik had een roti kipfilet besteld maar de roti zelf zat er niet bij. Ik heb hier geprobeerd over te bellen maar er werd niet opgenomen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toespijs was lekker, eten is genoeg. Komt met een gratis drank

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normal is de Roti vers, maar vandaag was het minder. Toespijs was wel lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!!